Institucionální aspekty regulace médií - Pouperová, Olga, 1982- (Wolters Kluwer, 2016)
Přehled českých nezávislých orgánů, jejichž úkolem je regulace vysílání. Veřejnoprávní vysílání a jeho organizace v Česku z pohledu práva. Text vychází z právního stavu k 30. 4. 2016.
"Právní stav publikace je k 30.4.2016"--Rub titulní stránky
Keywords: Rada pro rozhlasové a televizní vysílání; regulace médií -- Česko; veřejnoprávní média -- Česko; regulace médií -- země Evropské unie; veřejnoprávní média -- země Evropské unie; media regulation -- Czechia; public media -- Czechia; media regulation -- European Union countries; public media -- European Union countries; monografie; monographs