Institucionální aspekty regulace médií - Pouperová, Olga, 1982- (Právní monografie (Wolters Kluwer ČR), 2016)
Přehled českých nezávislých orgánů, jejichž úkolem je regulace vysílání. Veřejnoprávní vysílání a jeho organizace v Česku z pohledu práva. Text vychází z právního stavu k 30. 4. 2016.