Mistrovství ve VMware vSphere 5 : kompletní průvodce profesionální virtualizací - Lowe, Scott, 1970- (Computer Press, 2013)
Kniha představuje v programu vSphere 5 všechny kroky, od instalace přes nastavení a správu až po sledování virtuálního prostředí.
Přeloženo z angličtiny
Obsahuje rejstřík
Keywords: virtualizace (počítače); VMware vSphere 5 (software); serverový software; virtualization (computers); server software; příručky; handbooks and manuals