333 tipů a triků pro VMware - Šika, Michal (Computer Press, 2012)
Příručka popisuje virtualizační prostředí a jeho komponenty od společnosti VMware, která je zaměřená na softwar pro virtualizaci počítačů a serverů. Návody a tipy jsou určeny začínajícím správcům, pokročilým i profesionálům.