Dobývání znalostí z databází, LISp-Miner a GUHA - Rauch, Jan, 1948-; Šimůnek, Milan, 1975- (Oeconomica, nakladatelství VŠE, 2014)
Vysokoškolská učebnice, systém LISp-Miner lze využít zejména pro výuku základů dobývání znalostí z databází i některých pokročilých technik, které jsou dostupné v jiných systémech. Systém je zaměřen na pokročilé aplikace GUHA-procedur.
Nad názvem: Vysoká škola ekonomická v Praze
Keywords: dobývání znalostí z databází; LISp-Miner (software); metoda GUHA; knowledge discovery in databases; LISp-Miner; GUHA method; kolektivní monografie; collective monographs