Analýza metod pro maticové výpočty : základní metody - Duintjer Tebbens, Erik Jurjen, 1973-; Hnětynková, Iveta, 1979-; Plešinger, Martin, 1980-; Strakoš, Zdeněk, 1957-; Tichý, Petr (Matfyzpress, 2012)
Maticové výpočty jsou součástí širšího oboru nazývaných numerická matematika, numerická analýza či výpočetní matematika, patří do matematiky aplikované.
Nad názvem: Matematicko-fyzikální fakulta Univerzity Karlovy v Praze
Keywords: numerická matematika; matice (matematika); numerical mathematics; matrices; kolektivní monografie; collective monographs