Ekonomika kolapsu : příčiny terorismu a migrační krize - Maruška, Zdeněk, 1955- ([Zdeněk Maruška], 2016)
Články věnované příčinám hospodářské recese a ekonomickým souvislostem současné migrační krize.
Název z obálky
Keywords: globalizace -- ekonomické aspekty; migrační krize (2015-) -- ekonomické aspekty; hospodářská krize; nezaměstnanost; globalization -- economic aspects; migrant crisis (2015-) -- economic aspects; economic crises; unemployment; studie; studies