Technologie šampaňského - Michlovský, Miloš, 1953- (Vinselekt Michlovský, 2016)
Ucelený přehled o produkci šampaňského vína. Zabývá se jeho historií, organizací vinařů v Champagne, pravidly pro pěstování révy k získávání šampaňského, kompletním zpracováním vína a podává informace pro spotřebitele.