Technologie šampaňského

Ucelený přehled o produkci šampaňského vína. Zabývá se jeho historií, organizací vinařů v Champagne, pravidly pro pěstování révy k získávání šampaňského, kompletním zpracováním vína a podává informace pro spotřebitele.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Michlovský, Miloš, 1953- (Author)
Format Book
LanguageCzech
Published Rakvice : Vinselekt Michlovský, 2016
EditionVydání první
Subjects
ISBN9788090531970
Physical Description295 stran : ilustrace (převážně barevné), mapy ; 25 cm

Cover

More Information
Summary:Ucelený přehled o produkci šampaňského vína. Zabývá se jeho historií, organizací vinařů v Champagne, pravidly pro pěstování révy k získávání šampaňského, kompletním zpracováním vína a podává informace pro spotřebitele.
Bibliography:Obsahuje bibliografii a rejstřík
ISBN:9788090531970
Physical Description:295 stran : ilustrace (převážně barevné), mapy ; 25 cm