Technologie šampaňského
Ucelený přehled o produkci šampaňského vína. Zabývá se jeho historií, organizací vinařů v Champagne, pravidly pro pěstování révy k získávání šampaňského, kompletním zpracováním vína a podává informace pro spotřebitele.
Saved in:
| Main Author | |
|---|---|
| Format | Book |
| Language | Czech |
| Published |
Rakvice :
Vinselekt Michlovský,
2016
|
| Edition | Vydání první |
| Subjects | |
| ISBN | 9788090531970 |
| Physical Description | 295 stran : ilustrace (převážně barevné), mapy ; 25 cm |
| Summary: | Ucelený přehled o produkci šampaňského vína. Zabývá se jeho historií, organizací vinařů v Champagne, pravidly pro pěstování révy k získávání šampaňského, kompletním zpracováním vína a podává informace pro spotřebitele. |
|---|---|
| Bibliography: | Obsahuje bibliografii a rejstřík |
| ISBN: | 9788090531970 |
| Physical Description: | 295 stran : ilustrace (převážně barevné), mapy ; 25 cm |