Konsolidovaná účetní závěrka : příklady a úlohy k procvičení - Zelenka, Vladimír, 1961-; Zelenková, Marie, 1973- (Vysoká škola ekonomická, nakladatelství Oeconomica, 2015)
Příklady a úlohy slouží k získání potřebných dovedností pro sestavování konsolidovaných účetních výkazů.
Nad názvem: Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta financí a účetnictví, katedra finančního účetnictví a auditingu
Keywords: účetnictví -- úlohy; mezinárodní účetní standardy; účetní výkazy; accounting -- problems, exercises, etc; international accounting standards; financial statements; konsolidovaná účetní závěrka; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)