Fúze a akvizice : proces nákupu a prodeje firem - Hlaváč, Jiří (Vysoká škola ekonomická v Praze, Nakladatelství Oeconomica, 2016)
Výklady věnované realizaci fúzí a akvizic. Učebnice.
Nad názvem: Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta financí a účetnictví
Keywords: fúze podniků; akvizice podniků; merger of corporations; acquisitions of corporations; učebnice vysokých škol; případové studie; textbooks (higher); case studies