P&L food retail - Fuchs, Jan (Oeconomica, 2015)
Základní poznatky o fungování retailového řetězce.
Nad názvem: Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta mezinárodních vztahů
Keywords: maloobchod; prodejny potravin; management prodeje; retail trade; food shops; sales management; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)