Ekonomické dopady implementace IFRS v Evropě - Procházka, David (Oeconomica, nakladatelství VŠE, 2015)
Práce rozebírá ekonomické důsledky harmonizace účetního výkaznictví v evropských zemích.
Na obálce nad názvem: Fakulta financí a účetnictví VŠE
Keywords: účetnictví; mezinárodní účetní standardy -- země Evropské unie; accounting; international accounting standards -- European Union countries; monografie; monographs