Organizace trhů a odvětví : sbírka příkladů - Koubek, Ivo, 1959-; Janíčko, Martin, 1983- (Oeconomica, nakladatelství VŠE, 2016)
Cvičebnice obsahuje příklady z oblasti neoklasické mikroekonomie.
Na obálce nad názvem: Vysoká škola ekonomická v Praze, Národohospodářská fakulta
Keywords: trhy -- úlohy; mikroekonomie -- úlohy; markets -- problems, excercises etc.; microeconomics -- problems, excercises etc.; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)