Teorie ekonomických a politických her - Dlouhý, Martin, 1970-; Fiala, Petr, 1949- (Oeconomica, nakladatelství VŠE, 2015)
Přehled základních i složitějších modelů teorie her z oblastí politiky i ekonomiky.
Na obálce nad názvem: Fakulta informatiky a statistiky VŠE
Anglicko-český terminologický slovník
Keywords: rozhodování; teorie her; decision making; game theory; kolektivní monografie; collective monographs