Chcete mluvit česky? = Bạn có muốn nói tiếng Séc không? : khoá học giao tiếp tiếng Séc hiện đại danh cho nguời nói tiếng Việt : trinh độ co ban va nang cao vừa phải : tập 1 - Remediosová, Helena; Čechová, Elga (Harry Putz, 2011)
Součástí každé z patnácti lekcí je přehled slovní zasoby, výklad gramatiky a cvičení s klíčem. Na konci učebnice najdeme česko-vietnamský slovníček
Obsahuje rejstřík
Keywords: čeština; jazyková výuka; Czech language; language teaching and learning; čeština jako cizí jazyk; učebnice; jazykové učebnice, texty, příručky (A); textbooks; language textbooks, texts, handbooks (A)