Chcete mluvit česky? = Ni xiang shuo Jieke yu ma? : zhuan wei Zhongguo ren bian xie de xian dai Jieke yu jiao ji ke cheng : cong chu ji dao zhong ji : jiao ke shu - Remediosová, Helena; Čechová, Elga (Harry Putz, 2012)
Součástí každé z patnácti lekcí je přehled slovní zasoby, výklad gramatiky a cvičení s klíčem. Na konci učebnice najdeme česko-čínský slovníček
Obsahuje rejstřík
Keywords: čeština; jazyková výuka; Czech language; language teaching and learning; čeština jako cizí jazyk; učebnice; jazykové učebnice, texty, příručky (A); textbooks; language textbooks, texts, handbooks (A)