Chcete mluvit česky? = Quiere usted hablar checo? : libro de texto 1 : un curso comunicativo del checo contemporáneo para hispanohablantes principiantes y poco adelantados - Remediosová, Helena; Čechová, Elga (Harry Putz, 2009)
Součástí každé z patnácti lekcí je přehled slovní zasoby, výklad gramatiky a cvičení s klíčem. Na konci učebnice najdeme česko-španělský slovníček
Česko-španělský slovník
Obsahuje rejstřík
Keywords: čeština; jazyková výuka; Czech language; language teaching and learning; čeština jako cizí jazyk; učebnice; jazykové učebnice, texty, příručky (A); textbooks; language textbooks, texts, handbooks (A)