Chcete mluvit česky? = Quiere usted hablar checo? : libro de texto 1 : un curso comunicativo del checo contemporáneo para hispanohablantes principiantes y poco adelantados - Remediosová, Helena; Čechová, Elga (Harry Putz, 2009)
Součástí každé z patnácti lekcí je přehled slovní zasoby, výklad gramatiky a cvičení s klíčem. Na konci učebnice najdeme česko-španělský slovníček