Chcete mluvit česky? = Volete parlare ceco? : manuale 1 : corso communicativo di ceco centemporaneo destinato ai fruitori italofoni da livello principiante a intermedio - Remediosová, Helena; Čechová, Elga (Harry Putz, 2009)
Součástí každé z patnácti lekcí je přehled slovní zasoby, výklad gramatiky a cvičení s klíčem. Na konci učebnice najdeme česko-italský slovníček
Obsahuje rejstřík
Česko-italský slovníček
Keywords: čeština; jazyková výuka; Czech language; language teaching and learning; čeština jako cizí jazyk; učebnice; jazykové učebnice, texty, příručky (A); textbooks; language textbooks, texts, handbooks (A)