Paradigmata moderní kulturní politiky - Nekolný, Bohumil, 1944- (Institut umění - Divadelní ústav, 2014)
Sborník studií, jež mapují a kritiky zkoumají myšlenkové modely, metodologické přístupy a názorové proudy v oblasti teoretického uvažování o kultuře.
350 výt.
Keywords: kulturní politika; cultural policy; kolektivní monografie; collective monographs