Úzkostný pacient - Honzák, Radkin, 1939- (Galén, 2005)
Publikace s seznamuje s příznaky chorobné úzkosti, s příčinami této nemoci, diagnostikou a léčbou.
Keywords: úzkost; úzkostné poruchy; anxiety; anxiety disorders; příručky; handbooks and manuals