Mediální právo v informační společnosti - Moravec, Ondřej, 1982- (Leges, 2013)
Právní úprava činnosti hromadných sdělovacích prostředků v současné informační společnosti.
Keywords: mediální právo -- Česko; masmédia -- Česko; ústavní právo -- Česko; media law -- Czechia; mass media -- Czechia; constitutional law -- Czechia; monografie; monographs