Dynamické vytváření cen a alokace zdrojů v sítích - Fiala, Petr, 1949- (Professional Publishing, 2016)
Nové modely a postupy pro řešení problémů dynamického vytváření cen a alokace zdrojů v sítích. Aplikace v síťové ekonomice, dodavatelsko-odběratelských sítí, managementu portfolia projektů a investičního portfolia.
Keywords: síťová ekonomika; ceny; kalkulace cen; matematické modelování; network economy; prices; pricing; mathematical modeling; monografie; monographs