Přestupná/konečná 2015 : výběr bakalářských a diplomových prací za rok 2014/2015 = Transfer/terminal 2015 : selection of bachelor's and master's thesis pjojects from 2014/2015 - Vodička, Richard, 1976-; Baroňová, Lenka, 1964- (Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta multimediálních komunikací, 2015)
Publikace představuje výběr ze studentských prací jednotlivých ateliérů Fakulty multimediálních komunikací UTB ve Zlíně. První sešit přináší přehled jednotlivých ateliérů se stručnými informacemi, příloha pak fotografie přibližující studentskou tvorbu.
Keywords: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. -- Fakulta multimediálních komunikací; 2014-2015; 2011-2020; 21. století; vysoké školy -- Česko; bakalářské práce -- Česko -- 2011-2020; diplomové práce -- Česko -- 2011-2020; grafický design -- Česko -- 21. století; design -- Česko -- 21. století; vizuální komunikace -- Česko -- 21. století; multimediální umění -- Česko -- 21. století; universities and colleges -- Czechia; bachelor's theses -- Czechia -- 2011-2020; master's theses -- Czechia -- 2011-2020; graphic design -- Czechia -- 21st century; multimedial art -- Czechia -- 21st century; design -- Czechia -- 21st century; visual communication -- Czechia -- 21st century; Zlín (Česko); Zlín (Czechia); katalogy; catalogs