Jděte po schodech : 7 kroků ke skutečnému úspěchu - Vaden, Rory (Grada, 2013)
Rady a doporučení, jak dosáhnout skutečného úspěchu.
Přeloženo z angličtiny
Keywords: sebeřízení; kázeň; řešení problémů; rozvoj osobnosti; management času; úspěch; seberealizace; self-management; discipline; problem solving; personality development; time management; success; self-realization; příručky; handbooks and manuals