Ochrana názvů, postav a příběhů uměleckých děl - Šalomoun, Michal, 1974- (C.H. Beck, 2009)
Publikace pojednává o možnostech a limitech právního řádu ve vztahu k ochraně názvů, postav a příběhů uměleckých děl.
Keywords: autorské právo; nekalá soutěž; umělecká díla; literární díla; copyright; unfair competition; art works; literary pieces; studie; studies