Právo pro ekonomy - Pohl, Tomáš, 1952- (ICU, 2015)
Učebnice pro ekonomy přináší stručný úvod do problematiky českého i evropského práva.
Na obálce pod názvem: Komora certifikovaných účetních
Keywords: právo; právo -- Česko; law; law -- Czechia; učebnice; textbooks