Manažerské finance - Mrkvička, Josef; Strouhal, Jiří, 1980- (Institut certifikace účetních, 2014)
Učebnice je věnována problematice finančního řízení, investičního rozhodování, financování společností a oceňování.
Na obálce pod názvem: Komora certifikovaných účetních
Keywords: finanční management; finance podniku; financial management; business finance; učebnice; textbooks