Manažerské finance - Mrkvička, Josef; Strouhal, Jiří, 1980- (Vzdělávání účetních v ČR (Institut certifikace účetních). Učebnice, 2014)
Učebnice je věnována problematice finančního řízení, investičního rozhodování, financování společností a oceňování.