Prekancerózy v trávicím traktu - Černoch, Jiří (Grada, 2012)
Učebnice shrnuje teoretické i praktické poznatky týkající se vzniku, klasifikace a terapie prekanceróz trávicího traktu - onemocnění, z něhož se může vyvinout rakovinový nádor.
Keywords: prekancerózy; trávicí ústrojí; precanceroses; alimentary tract; učebnice; textbooks