Pedagogický pracovník mezi paragrafy - Jabůrková, Vendula, 1978-; Vlčková, Veronika, 1980- (Hanex, 2005)
Postavení učitele jakožto subjektu práva společně s právními aspekty oblasti veřejné správy na úseku školství.
Podnázev v tiráži: vybraná problematika nejen pro učitele tělesné výchovy
Přehled souvisejících právních předpisů a jejich odkazy
Keywords: učitelé -- Česko; učitelská profese -- právní aspekty; školství -- Česko; bezpečnost práce -- Česko; hygiena práce -- Česko; teachers -- Czechia; teacher career -- legal aspects; education -- Czechia; industrial safety -- Czechia; industrial hygiene -- Czechia; právní předpisy; příručky; legal regulations; handbooks and manuals