Objekt - Morton, Timothy, 1968-; Shaviro, Steven, 1954-; Harman, Graham, 1968-; Bryant, Levi R.; Srnicek, Nick; Cubitt, Sean, 1953-; Parikka, Jussi, 1976-; Manovich, Lev, 1960-; Cepáková, Kateřina; Dullaart, Constant, 1979-; Malečková, Dita; Maha, Jiří, 1986- (Kvalitář, s.r.o., 2015)
Cílem sborníku je kriticky reflektovat návrat k objektům v různých oborech: ve filozofii, umění, při studiu médií, na internetu či v kultuře obecně.