Mluvnice současné češtiny. 1, - Cvrček, Václav, 1981- (Univerzita Karlova, nakladatelství Karolinum, 2015)
Druhé vydání současné podoby českého jazyka. Rozdíly mezi psanou a mluvenou podobou jazyka.
Keywords: čeština; mluvnice; Czech language; grammar; kolektivní monografie; collective monographs