Stručná anatomie člověka - Fiala, Pavel, 1946-2021; Valenta, Jiří, 1933-; Eberlová, Lada, 1972- (Univerzita Karlova v Praze, nakladatelství Karolinum, 2015)
Stručná učebnice poskytuje základní orientaci a úvod do studia anatomie začínajícím studentům medicíny, podává znalosti anatomie potřebné pro bakalářské studium a ve zdravotnické praxi.
Keywords: anatomie člověka; human anatomy; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)