Stručná anatomie člověka - Fiala, Pavel, 1946-2021; Valenta, Jiří, 1933-; Eberlová, Lada, 1972- (Učební texty Univerzity Karlovy v Praze, 2015)
Stručná učebnice poskytuje základní orientaci a úvod do studia anatomie začínajícím studentům medicíny, podává znalosti anatomie potřebné pro bakalářské studium a ve zdravotnické praxi.