Summerhill : příběh první demokratické školy na světě - Neill, Alexander Sutherland, 1883-1973 (PeopleComm, 2015)
Výběr ze spisů A. S. Neilla, zakladatele školy Summerhill (1921), jejímž cílem bylo využívat dětství a období adolescence pro vytvoření emocionálního zdraví a osobní síly.