Hygiena práce - Málek, Bohuslav, 1930-2015 (Sobotáles, 2014)
Monografie se věnuje jednotlivým oborům z činnosti hygieny práce, fyziologii práce, psychologii práce, oborům zabývajícím se měřením a hodnocením fyzikálních faktorů hluku, vibrací, záření, prachu, chemii, technickým oborům.
Terminologický slovník
Keywords: hygiena práce; nemoci z povolání; pracovní podmínky; working conditions; occupational diseases; industrial hygiene; kolektivní monografie; collective monographs