Prodej svoje know-how : jak vydělávat díky tomu, co umíte právě teď - Markel, Jan, 1982- (Powerprint, 2015)
Rady, jak dělat co nás baví a zároveň z toho mít finanční prospěch. Příručka.
Název z obálky
Keywords: know-how; osobní prezentace; úspěch v podnikání; internetová komunikace; prodej; self-presentation; success in business; Internet communication; selling; příručky; handbooks and manuals