Konstanty a proměny moderní české poezie pro děti : (tvorba, recepce, reflexe) - Toman, Jaroslav, 1941- (Vlastimil Johanus, 2008)
Charakteristika vývoje poezie pro děti od počátků (15.-18. stol.) až do současnosti.
200 výt.
Keywords: 1945-2008; 20.-21. století; česká poezie -- 1945-; dětská poezie -- Česko -- 20.-21. století; literárněvědné rozbory; Czech poetry -- 1945-; children's poetry -- Czechia -- 20th-21st centuries; literary criticism and history; monografie; monographs