Metodika podpory sociálních dovedností, aneb, Jak připravit a vést kurzy sociálních dovedností pro lidi s mentálním postižením - Blažková, Anna (Společnost pro podporu lidí s mentálním postižením v České republice, 2011)
Metodická příručka určená lektorům a pedagogům k přípravě a vedení kurzů pro rozvoj sociálních dovedností u lidí s mentálním postižením.
Vydáno ve spolupráci s Fosa a Rytmus
Keywords: osoby s mentálním postižením; sociální dovednosti; vzdělávací kurzy; people with mental disabilities; social skills; educational courses; metodické příručky; methodological manuals