Nepostradatelné matematické a fyzikální vzorce - Watkins, Matthew, 1970-; Tweed, Matt; Vítů, Jiřina (Dokořán, s.r.o., 2016)
Matematik a ilustrátor shrnují základní vzorce z matematiky a fyziky ve snadno pochopitelné podobě.
Keywords: matematika; fyzika; matematické vzorce; fyzikální vzorce; mathematics; physics; mathematical formulae; physical formulae; populárně-naučné publikace; popular works