Kurz zdravého sebevědomí : přestaňte o sobě pochybovat a víc si věřte - Peterková, Michaela, 1975- (Portál, 2015)
Odlehčenou formou nabízí autorka poznatky z bohaté terapeutické praxe, vyzývá čtenáře k práci na sobě a poskytuje mu k tomu vhodné postupy, tipy a podněty. Kurz vychází z kognitivně-behaviorální terapie. Nakladatelská anotace. Kráceno.
Keywords: sebevědomí; sebepoznání; sebeřízení; rozvoj osobnosti; psychologie osobnosti; self-confidence; self-consciousness; self-management; personality development; psychology of personality; příručky; praktická cvičení; handbooks and manuals; problems, exercises, etc