Zlínská architektura (Statutární město Zlín, odd. cestovního ruchu, vnitřních a vnějších vztahů, 2013)
Průvodce zlínskou architekturou nabízí ucelený přehled o významných stavbách, které ve Zlíně vznikly v průběhu 1. pol. 20. století. Stručné komentáře doprovází dobové i současné fotografie zlínských vil, rodinných a bytových domů a veřejných staveb.
7000 výt.
Keywords: architektura -- Česko -- 20. století; architektonické památky -- Česko; významné domy -- Česko; architecture -- Czechia -- 20th century; architectural monuments -- Czechia; memorable houses -- Czechia; Zlín (Česko); Zlín (Czechia); průvodce; guidebooks