Zlínská architektura (Statutární město Zlín, odd. cestovního ruchu, vnitřních a vnějších vztahů, 2013)
Průvodce zlínskou architekturou nabízí ucelený přehled o významných stavbách, které ve Zlíně vznikly v průběhu 1. pol. 20. století. Stručné komentáře doprovází dobové i současné fotografie zlínských vil, rodinných a bytových domů a veřejných staveb.