Vesmír v kostce - Hawking, Stephen, 1942-2018 (Argo, 2002)
Kniha je věnována vzniku, vývoji a zániku vesmíru, a to ve světle nejnovějších teorií v astrofyzice.
Terminologický slovníček
Keywords: kosmologie; vesmír; Cosmology; Universe; populárně-naučné publikace