Umění sbírat umění - Třeštík, Michael, 1947- (Gasset, 2013)
Knížka se věnuje sběratelství uměleckých děl a starožitností, zabývá se rovněž možnostmi investování do umění.
Keywords: sběratelství; umění; umělecké sbírky; obchod s uměním; collecting; art; art collections; art trade; populárně-naučné publikace; popular works