Kritická místa matematiky základní školy v řešeních žáků - Vondrová, Naďa, 1968-; Rendl, Miroslav (Univerzita Karlova, nakladatelství Karolinum, 2015)
Výsledky výzkumu za léta 2012-2014 o matematických dovednostech žáků základních škol. V jakých oblastech nejčastěji žáci selhávají. Určeno pedagogům, didaktikům a studentům učitelství.
Keywords: 2011-2020; 2012-2014; matematika; základní školy; studium a výuka; ověřování znalostí; pedagogický výzkum -- Česko -- 2011-2020; mathematics; elementary schools; study and teaching; knowledge evaluation; educational research -- Czechia -- 2011-2020; kolektivní monografie; collective monographs