Kritická místa matematiky základní školy v řešeních žáků - Vondrová, Naďa, 1968-; Rendl, Miroslav (Univerzita Karlova, nakladatelství Karolinum, 2015)
Výsledky výzkumu za léta 2012-2014 o matematických dovednostech žáků základních škol. V jakých oblastech nejčastěji žáci selhávají. Určeno pedagogům, didaktikům a studentům učitelství.