Cvičíme s dětmi : dítě a jeho tělo - Engelthalerová, Zdeňka, 1975- (Raabe, 2015)
Publikace slouží jako příručka k rozvíjení pohybových aktivit dětí v mateřských školách. Vedle metodického zázemí nabízí spoustu námětů a zábavných aktivit, které jsou ověřeny praxí odborníků na předškolní výchovu a vzdělávání.
Keywords: tělesná cvičení; děti předškolního věku; exercises; preschool children; příručky; handbooks and manuals